Hvad kan vi tilbyde jer?

Vi kan ved Skodborg Instrumentservice tilbyde jer mange forskellige både produkter og services!

Vi har med vores mere end 25 års erfaring med salg, service og reparation af musik instrumenter m.m. i branchen – Meget at byde på!

Vi har igennem alle 25 år, arbejdet med blandt andet salg, reparation, service og istandsættelse af de legendariske Hammond orgler og de der til obligatoriske Leslie forstærker. 

Herudover arbejder vi generelt på værkstedet med forstærkere, højtalere, instrumenter af den mindre digitale verden – Vi tager eksempelvis hellere end gerne et kig på din gamle VOX AC 30 hvis den skulle trænge til en gang service eller en reparation.

Knækker der en tangent på dit digitalklaver eller går der et display på dit keyboard eller siger din bas ikke som den skal – så kigger vi selvfølgelig også på det!

Speciale i Hammond & Leslie

Ved Skodborg Instrumentservice har vi blandt andet specialiseret os i de gamle Tonehjuls orgler og hvad der her hører med! 

Når det kommer til Hammond og Leslie, kan vi hjælpe med det meste. Alt fra service af orgel og Leslie til reparation og fejlfinding – gode råd, tips og tricks og meget mere. 

Vi har igennem årene også bygget en del orgler i Flightcase for at gøre dem mere “landevejs venlige” for de mange ude kørende musikere.

Vi må ej glemme Hammond tonekabinetterene – disse kommer selvfølgelig også gnidningsfrit igennem værkstedet.

 

Bjarne har selv igennem mange år spillet på Hammond orgler i forskellige sammenhænge og spiller stadig i dag for hyggens skyld og for at holde ørerne skarpe!